Welkom op de website van... 

Marja Roele-Aertsen Fotografie - Mara Photo & Art Design

 

Geboren als zondagskind op 11 februari 1951 in het prachtige monumentale Nieuwendam-Amsterdam.

 

Sinds 1975 professioneel Freelance fotografe, eigenaar van Mara Photo & Art Design, Marja Roele-Aertsen Fotografie en 

                               "Je Bent Nieuwendammer als". (2014)

 

In de begin jaren zeventig heb ik de Academie voor Beeldende kunst en Fotografische vormgeving in Amsterdam gevolgd.

 

Na verschillende succesvolle Art exposities (jaren zeventig) en creatieve experimenten vond ik Fotografie op dat moment uitdagender met meer perspectief en realistisch in mijn toenmalige gezinsleven met twee jonge kinderen.

Schilderen en tekenen zijn altijd een blije bezigheid gebleven, het verrijkt mijn leven met inzicht en nog meer creativiteit.

 

Als full professionele freelance fotografe en duizendpoot met creatieve prioriteiten heb ik vele mooie jaren beleefd.

Met o.a. de heerlijke ontwapende openheid van kinderen tijdens de schoolfotografie shoot's en studio sessies..

De prachtige plekken van rust, schoonheid, eenvoud, schoonheid van mens en natuur in mijn eigen omgeving maar ook in mijn geliefde Portugal en imposante lompe weidsheid van de USA.

In 2010 ben ik gestopt met mijn werkzaamheden in de Studio, Schoolfotografie en Bruidsreportage's

 

De LGBT community draag ik een warm hart toe en dat wordt op de site weergegeven met de vele foto's... Proud to Be

 

Veel plezier bij het bekijken van mijn website...neem de tijd want het is een reis door mijn leven, fascinatie, voorkeur en liefde voor o.a. geliefde Nieuwendam en omliggende landerijen, Portugal en reizen door de USA. 

 

Privé en werk lopen door elkaar..But that's me!

 

Marja Roele-Aertsen Fotografie staat voor mijn vrije werk voor o.a. Reis branche, Media, Art fotografie en vrij werk.

Voor onderstaande kun je contact met mij opnemen.

 *Het ontwerpen van Fotoboeken met door de klant aangeleverd fotomateriaal.

* Herstellen en transformeren van gescand oud en beschadigd fotomateriaal

* Foto ontwerpen voor T-shirt prints

* Beeldbank

 

De Photo & Art foto's. Acryl Schilderijen worden/zijn gebruikt door o.a. Media, Toeristenbranche, Commerciële brochures, Publicatie's, Boek Illustratie,  Postzegels, Thema boeken. Wallpaper , Posters,

Verkoop in webshop

 

*Onder de handels naam Mara Photo Design worden Amsterdam,Nieuwendam,Waterland streetview's als originele Luxe ansichtkaarten met envelop en originele Boekenleggers verkocht.

Verkoop in webshop

 

"Je bent Nieuwendammer als" is sinds 2014 gestart als Facebook groep met Herinnering aan Nieuwendam en de randdorpen door de jaren heen met eigen en privé foto's van leden. Maar vooral de vele onbekende Fotografen die vanaf de vroege jaren van de vorige eeuw het prachtige Dijk en Tuindorp Nieuwendam vastlegde op de gevoelige plaat. 

Voor een reis door de tijd van dit Monumentale dorp aan het overkant van het IJ 

www.jebentnieuwendammerals.nl

 

De Web Shop is binnenkort online.

 

 

 

Kom gerust nog eens terug, de site word regelmatig bijgewerkt.

 

Zijn er vragen bel mij of neem via het contactformulier contact met mij op.

 

 


* Be free to translate this page